Maailmansyleilyn puolesta Elämän monimuotoisuus on tärkeää - myös ihmisten keskuudessa

Jussi Halla-aho

Halla-aho epäilee poliisia, edessä siintää iso taistelu Arkadianmäellä

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho valmistautuu puolueineen poliittiseen taisteluun, josta tulisi eduskunnassa poikkeuksellinen.

Taistelu liittyy perussuomalaisten kansanedustajan Juha Mäenpään eduskuntapuheeseen, jossa hän puhui samassa yhteydessä turvapaikanhakijoista, erilaisesta uskonnosta ja vieraslajien torjunnan tehostamisesta.

On aika puhua Halla-ahon antisemitismistä!

Äärioikeistolaisen Perussuomalaisten varakansanedustaja ja päivystävä dosentti Arto Luukkanen, joka on olevinaan jonkinlainen sanaseppo, rustasi pilkallisen haikun Hussein al-Taeesta ja SDP:stä. Siinä hän syytti SDP:tä ”valkopesusta” liittyen al-Taeen vuosien takaisten kirjoitusten aiheuttaman kohun jälkipyykkiin ja sen käsittelyyn eduskuntaryhmässä.

SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taee on esittänyt muun muassa antisemitistisiä näkemyksiä ja joutuukin niistä kenties vielä oikeudessa vastaamaan.

Kansanedustaja lain yläpuolella?

Poliisi ja valtakunnansyyttäjä kertoivat eilen päättäneensä suorittaa esitutkinnan kansanedustaja Juha Mäenpään puheista – neuvottelujen jälkeen. Pohdinta oli tarpeen erityisesti siksi, että Mäenpää esitti mm. turvapaikanhakijoita vieraslajeihin vertaavat puheensa eduskunnassa, jonka puitteissa kansanedustajan syytesuoja on poikkeuksellisen vahva.

Lukija: "Ymmärsin aina olleeni sosialisti!" – Kun Halla-aho töppäsi pahasti

Eräs blogin lukija kertoi omasta ja monista muistakin kuulemistaan heräämisistä, joiden alkuunpanijana on ollut haittasuomalaisen ja äärioikeistolaisen Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon leimaavat puheet. Halla-aho on käyttänyt poliittisista vihollisista muun muassa termiä uusi Neuvostoliitto. Tästä ovat monet loukkaantuneet syvästi mutta sitten jotakin ihmeellistä on tapahtunut.

Googlen hakukone, jolla myöskin on oma mielipiteensä perussuomalaisista, on uskomaton apuväline. Sillä onkin tässä tarinassa merkittävä rooli.

Ei kai Halla-aho ole antisemitisti?

Puoluejohtaja Halla-aho on äärimmäisen islamvastaisen counterjihad-liikkeen juhlima sankari, jota liike on puolustanut mm. Halla-ahon yli äyräiden menneiden islamulostulojen aiheuttamien oikeustaistelujen tiimellyksessä. Counterjihad-liike muodostuu erilaisista konkreettisista järjestöistä sekä blogien verkostosta, josta se varsinaisesti sai alkunsa. Liike pyrkii maalaamaan itsestään kuvaa antisemitismin vastaisen taistelun kiivaana apurina.

Pitäisikö puoluejohtajien tenteissä olla sarjat?

Katselinpa juuri töllöstä Porin Areenan puheenjohtaja-keskusteluja.

Tuli mieleen.

Olisiko reilua, että nämä puoluejohtaja väittelyt eroteltaisiin vähän kuin urheilussa eri sarjoihin?

Tai kuten golfissa, jossa on WHS-tasoitusjärjestelmä 2020 ts. tasoitus? Tai shakissa, jossa on ranking?

Nimittäin kun Jussi Halla-aho pesee nämä kelpo-puoluejohtajamme aina.

Niin logiikassa, argumentoinnissa ja selvyydessä. Herää vähän niinkuin sääli näitä muita kohtaan.

Halla-aho ei ollut avoin europarlamenttiryhmän vaihtamisen syistä

Perussuomalaisten liittyminen enemmistöltään Putin-myönteiseen Identiteetti ja Demokratia (ID) -europarlamenttiryhmään on herättänyt hämmennystä Suomessa. Huhtikuussa Jussi Halla-aho selitti jo viime vuonna aloitettua ryhmänvaihtoprosessia pragmaattisesti: ”Suuri ryhmä tarkoittaa suurempaa vaikutusvaltaa”

Valhe, emävalhe, Perussuomalaiset..?

Onko messiaspuolue Perussuomalaiset ihan samanlainen valtajuoppojen ponnistus- ja pätemisalusta sekä "väärä kollektiivi" kuin ovat perinteiset valtapuolueetkin? 

Uutisia 2029: unioni Ruotsin kanssa, pääministeri kääntyy islamiin

Sain juuri unessa näyn, jossa luin uutisia kymmenen vuoden päästä. Haluan jakaa ne kanssanne, koska se ei maksa minulle mitään. Ajankohta on loppukesä 2029. Silloin puhutaan muun muassa näistä:

 

Suomen ja Ruotsin personaaliunioni voimaan

Takinkääntäjä Jussi Halla-aho

Ei voi muuta sanoa Jussi Halla-ahosta kuin että hän on nykyään munaton mies!

Miettikää nykyistä Marine Le Penin ja muiden Eurooppa-putinistien kanssa veljeilevää Jussi Halla-ahoa siihen rohkeaan ja suoraselkäiseen Nato-Halla-ahoon vielä ennen puolueensa puheenjohtajuutta. Nykyiselle Halla-aholle omat periaatteet ovat halpoja kunhan asia vain potentiaalisesti hyödyttää Perussuomalaisia ja hänen omaa profiiliaan puolueen puheenjohtajana.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä