Maailmansyleilyn puolesta Elämän monimuotoisuus on tärkeää - myös ihmisten keskuudessa

Vihreät

Hätönen erosi sittenkin - Ei ole jäävi

 

On se totta, koska lehdessä luki niin. Tosin lehdissä nyt lukee melkein mitä tahansa. Joka tapauksessa Pekka Hätönen, poliisi ja ex-vihreä, erosi myös tarkastuslautakunnan jäsenyydestä jo helmikuussa. Nätti juttu, eikä mies ole lainkaan jäävi, sanokoot persut mitä tahansa.

Heti alkuun huomautan, että ei kannata sekoittaa Hätösiä keskenään. Hätösiä on Suomessa aika paljon, ja espoolaisessa politikassakin heitä on ollut ainakin kaksi. On mahdollista että heitä on ollut ja on siellä enemmänkin.

Vain vihreät saavat arvostella ja vastustaa poliisin toimintaa

Vain vihreät saavat arvostella ja vastustaa poliisin toimintaa Ville Niinistö, puolueen ex-puheenjohtaja, mitä sanottavaa hänellä oli poliisin toiminnasta tuolloin? Ja mitä nyt? Taisipa kommentit osua aikaan, jolloin vihreiden Aino Pennanen hillui lentokoneessa vastustaen poliisia.

https://twitter.com/JanneLeht/status/1161935880434659328?s=19

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2383611358425758&id=21872828...

Vähän vaan kaksilla rattailla? Saako sitä poliisia nyt arvostella vai ei?

https://twitter.com/JanneLeht/status/1161940610875633667?s=19

Vihapuhetta vai poliittista keskustelua?

Kun vihreä poliitikko tai kadunmies moittii/mollaa/panettelee/väheksyy jne. perussuomalaisia, nämä usein valittavat joutuneensa vihapuheen kohteeksi.

Kun perussuomalainen poliitikko tai kadunmies moittii/mollaa jne. vihreitä, nämä usein valittavat joutuneensa vihapuheen kohteeksi.

Vähemmistökansallisuuttaan korostavaa RKP:tä ehkä lukuun ottamatta muissa puolueissa moista yliherkkyyttä esiintyy vähemmän, mutta noiden ääripään puolueiden kohdalla keskinäistä pahan puhumista riittää - mm. täällä Uuden Suomen sivuilla.

Pekka ja Hannu - Vihreä ja poliisi

Pekka Hätönen on tiettävästi poliisi. ja entinen vihreä, joka ei koskaan ole ollut Espoon kaupunvaltuuston varavaltuutettu. Hannu Hätönen tiettävästi ei ole poliisi, mutta saattaa olla Espoossa varavaltuutettu.

Nyt on syytä pohtia syntyjä syviä. Onko poliisi Pekka Hätönen jäävi tutkimaan persujen sun muiden mahdollisia viharikoksia, jos melkein samanniminen henkilö on Espoon kaupunginvaltuuston varajäsen.

Maailma ei kestä riisinviljelyä ja kaupungistumista

IPCC:n ilmastoraportin julkistus sai aikaan juuri sen, mitä siltä odotinkin. Vaikka raportti itsessään ei sisältänyt varsinaisesti mitään uutta, alettiin Suomessa vaatia välittömästi uusia hakkuurajoituksia sekä lihansyönnin rajoittamista. Kun IPCC:n raporttiin perehtyy ajatuksen kanssa ei voi tulla kuin johtopäätökseen, että niin hakkuurajoituksia kuin lihansyönnin rajoittamista perustellaan ainostaan ideologisista lähtökohdista.

Vihreät - vanhusvihapuolue?

Petra Laiti kristallisoi vihreiden ajatusmaailman täydellisesti.

Ukkolan esiinnostamat ’sananvapauden rajoittamisesta’ huolissaan olevat henkilöt Röyhkä, Krohn, Syrjä, Saisio, ovat 60–70-vuotiaita. Kaikella kunnioituksella (Pantse Syrjää lukuunottamatta), se ei ole ikäluokka, jota minä kuuntelisin yhteiskunnallisen kehityksen tiimoilta.”

Laiti on nyttemmin pyydellyt anteeksi ja pahoitellut sanomisiaan.

Minusta turhaan. Hän vain paljasti asioiden oikean laidan. Ei se ollut lipsahdus.

Rinteen hallitus ja keskustan kannatus

Huhtikuun eduskuntavaalien jälkeen syntyi SDP:n niukasti voitettua vaalit Rinteen hallitus. Keskusta päätti rökäletappiostaan huolimatta empimisen jälkeen mennä hallitukseen. Hallituksessa ovat nyt mukana suuruusjärjestyksessä SDP, keskusta, vihreät, vasemmistoliitto ja RKP. Eli varsin laajapohjainen hallitus.

Alkoholiongelma on sairaus, huumeongelma rikos

Otsikon kertoma tilanne on kestämätön. Tätä mieltä ovat myös useat asiantuntijat Suomessa ja myös globaalilla tasolla.

On hieman uskomatonta, että yksi suurin vastustaja on poliisi. He eivät halua vähentää haittoja. Sitä en voi ymmärtää. 

Uuden hallituksen pitäisi ottaa pian huumepolitiikka tarkasteluun ja myöntää nykyisen lain epäkohdat. Huumestrategia pitää päivittää vastaamaan  nykyaikaa. Tieto on lisääntynyt ja esimerkkejä paremmasta huumepolitiikasta  löytyy kyllä.

Kaleva uutisoi aiheesta tänään:

Kohtasitko denialistin? Vihreä lanka neuvoo

Onko ilmastonmuutoskeskustelu vaikeaa? Vihreä lanka neuvoo miten puhua denialisti suohon.

"YMMÄRRÄ DENIALISMIN TAVOITTEITA
Fossiilisten polttoaineiden tuottajat ja oikeistonationalistit ovat löytäneet toisensa, arvioi denialismia Chalmersin teknillisessä korkeakoulussa tutkiva Martin Hultman.

.
.

"SALALIITTOKORTILLA HÄVIÄÄ
Salaliittoväitteen esittäjältä ovat argumentit loppuneet, joten voit julistautua väittelyn voittajaksi."

Vihreiden ympäristö- ja energiapolitiikka on tavoitteiden kanssa ristiriidassa

Vetää mielen hiilenmustaksi, kun katselee tätä "ympäristöväen" ja "tiedepuolueiden" töskäämistä energia- ja ympäristöpolitiikassa.

Saksalainen ympäristöaktivistien ryhmä Ende Gelände tunkeutui viikonloppuna Garzweilerin ruskohiililouhokseen vastustaakseen hiilivoimaa. Sama porukka on myös aktiivisesti vastustanut ydinvoimaa, mikä on pakottanut Saksan polttamaan enemmän hiiltä ja maakaasua. Tässä vaiheessa jo särkee päätä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä